Profiteer nog van Wintervoordeel

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen met zeer goede garantievoorwaarden. 

Word uw eigen energieleverancier

De zon is een duurzame en hernieuwbare energiebron. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Met gratis energie van de zon kunt u uw woning voorzien van eigen opgewekte groene stroom.

Na installatie begint u direct met besparen op uw energierekening. De technologie achter zonnepanelen is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld waardoor efficiëntie is toegenomen en kosten zijn gedaald. Maximaal profiteren van eigen groene stroom is het doel.

Onze zonnepanelen- installateurs en adviseurs zijn gecertificeerde professionals met uitgebreide kennis en ervaring. Zij zetten zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten met de juiste veiligheidsmaatregelen.

Zonnepanelen Soest

Bovenstaande prijzen zijn indicatief en betreffen een all-in tarief, inclusief installatie. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Recente projecten

Zonnepanelen

Onderhoud

Voor de zekerheid

Basis onderhoud

€7,50,- per maand of €75,- per jaar

Premium onderhoud

€15,- per maand of €150,- per jaar

Veelgestelde vragen

Zijn zonnepanelen nog wel rendabel?

Als we even teruggaan naar de essentie, dan kunnen we er niet omheen. U wekt stroom op die u normaal gesproken koopt. Nadat u uw installatie heeft “terugverdiend” (momenteel 2 tot 4 jaar), is alle oplevering netto winst. Om deze reden is het nog altijd rendabel om zonnepanelen aan te schaffen, zeker gezien de historisch lage kostprijs. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van uw woning en dragen ze bovendien bij aan een beter energielabel.

Door uw verbruik in beeld te krijgen, kunnen we met een simpele rekensom bepalen hoeveel panelen in uw situatie ideaal zijn. Wij proberen het verbruik zo dicht mogelijk te benaderen met de opbrengst, zodat u niet teveel overschot opwekt. Wij reken voor onze standaard 430WP panelen een netto opbrengst van 390WP per stuk. Stel dat uw verbruik 4000kWh is, heeft u dus aan 10 panelen voldoende om het overgrote deel van uw verbruik te dekken.

Het verloop van de salderingsregeling is volledig afhankelijk van de keuzes die de nieuwe overheid gaat maken. Initieel was het plan de salderingsregeling vanaf 2025 binnen 5 jaar af te bouwen, maar het is onduidelijk of dit plan opgevolgd gaat worden. Sowieso goed om te weten: ook zonder de salderingsregeling blijven zonnepanelen u geld besparen. Lees ook ons uitgebreide blog over dit onderwerp.

De terugverdientijd is afhankelijk van verschillende factoren en zegt uiteindelijk binnen hoeveel tijd u de investering van de installatie heeft terugverdiend. Met de huidige prijzen, de nog lopende salderingsregeling en de kwaliteit van onze systemen ligt in onze offertes de terugverdientijd momenteel relatief laag.

Afhankelijk van de situatie voeren wij een schouw op locatie uit. Indien dit nodig is, bijvoorbeeld wanneer we al bij de buren hebben geïnstalleerd of u een vrij “standaard” en nieuwe woning heeft, doen wij de schouw digitaal. Wij vragen u dan een foto te sturen van de meterkast.

Momenteel hebben wij binnen 2 weken een team beschikbaar om te komen installeren. De installatie zelf neemt, in het geval van een particuliere woning, zelden langer dan één dag in beslag. Wij doen alle facetten van de installatie zelf en leveren uw systeem werkend op.

Bij al onze systemen is er de mogelijkheid uw opbrengst in kaart te brengen met een app. De monteurs helpen u na installatie graag met het installeren.

Ismail El Yousfi
Ismail El Yousfi
05/01/2024
Anneke Eriks
Anneke Eriks
04/01/2024
De panelen werken goed
Frank Van Rootselaar
Frank Van Rootselaar
19/10/2023
Zeer tevreden met de groene formule. Vandaag vakkundig panelen laten plaatsen. Netjes gewerkt en kwalitatief geplaatst. Netjes in contact.
Jonathan de Jong
Jonathan de Jong
05/10/2023
Zeer professionele en snelle service. Heb dit bedrijf al bij meerdere buren aanbevolen, zeker het overwegen waard!
Angela Borgts
Angela Borgts
19/09/2023
Heeft zonnepanelen geïnstalleerd. Professioneel, eerlijk, mooi werk geleverd. Zeer tevreden.
Dirk Jan Hertzberger
Dirk Jan Hertzberger
18/09/2023
Alex Lotgering
Alex Lotgering
02/08/2023
Met deze club kan je prima zaken doen. Geen man in the middle, duidelijke offerte met een scherpe kostprijs voor premium hardware en een nette installatie. In mijn geval zelfs maatwerk omdat, net als bij alle andere bedrijven die ik benaderd heb voor een offerte, hun "slimme software" aangaf dat ons dak slechts geschikt was voor 1 tot 4 pannelen. De Groene Formule kwam daarom gewoon even langs om het dak op te meten en heeft een week of 2 later vrij eenvoudig en netjes 12 pannelen kunnen plaatsen. De meter staat op 0. Gewoon top dus. Echt een aanrader.
Paula van den Berg
Paula van den Berg
21/07/2023
Woensdag 21 juni las ik de aansprekende editorial over Groene Formule in de Soester Courant en 15 juli zijn zes zonnepanelen geplaatst en in werking gezet! Plaatsing ruim binnen de beloofde termijn van 6 weken maar belangrijker nog: de belofte van persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant en goede communicatie is ruimschoots waargemaakt. Ik ben realistisch en op maat geadviseerd en de installatie is vervolgens goed voorbereid. Het team dat de panelen heeft gemonteerd bestond uit drie professionals en de installatie verliep efficiënt en vlot. Duidelijke meerwaarde was ook dat de aanmelding als energieleverancier is verzorgd en de installatie van een inductiekookplaat gelijktijdig kon plaatsvinden. Laatstgenoemde installatie is ook vlekkeloos verlopen. Kortom: ik ben heel tevreden over de dienstverlening en beveel Groene Formule van harte aan, met dank aan het hele team!
Mert Bacaksiz
Mert Bacaksiz
21/07/2023
16 Panelen geleverd gekregen binnen 4 weken. Aardige en Professionele installateurs. Zowel platdak als op het schuinedak. Bedankt voor jullie prachtige werk heren.
David Van der horst
David Van der horst
12/07/2023
Fijne service, aardige installateurs en snel geleverd. Ik raad Groene Formule zeker aan bij mijn vrienden en familie.