Verbruik zonne-energie maximaliseren met thuisbatterij

Groene Formule is uw partner in verduurzaming. Wij hebben een breed aanbod aan oplossingen om uw woning efficient te verduurzamen.

Zelfs als de zon ondergaat, blijft hij schijnen

Een Enphase thuisbatterij biedt huishoudens aanzienlijke voordelen door de opslag van overtollige energie van zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend worden en kunnen profiteren van groene energie, zelfs bij afwezigheid van zonlicht.

Bovendien fungeert de thuisbatterij als een betrouwbare noodvoeding tijdens stroomstoringen, waardoor essentiële apparaten blijven werken en het comfort behouden blijft. Op een groter schaalniveau draagt de brede implementatie van thuisbatterijen bij aan een efficiënter elektriciteitsnet, door pieken in de vraag op te vangen en duurzame energiebronnen te optimaliseren, wat resulteert in een veerkrachtiger energiesysteem voor zowel individuele huishoudens als het algemene elektriciteitsnet.

Enphase IQ Batterij 3T

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €3.249,-

Enphase IQ Batterij 10T

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €5.499,-

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een thuisbatterij?

U kunt op de Enphase thuisbatterij uw opgewekte of ingekochte stroom opslaan voor gebruik op een later moment. Heeft u bijvoorbeeld zonnepanelen, maar verbruikt u vooral in de avonduren veel stroom? Uw overdag opgewekte stroom slaat u op om ’s avonds te gebruiken. 

Er zijn meerdere factoren die bepalen welke thuisbatterij geschikt is voor uw situatie. Met name het benodigde vermogen, dat afhankelijk is van uw verbruik en opwekking, is hierin bepalend. Vraag gerust om advies aan één van onze experts.

De installatie gaat in negen van de tien gevallen probleemloos en snel. Binnen een halve dag kunt u al gebruik maken van uw batterij. Let op; heeft u een bijzondere woning of een groter bedrijfspand, of komen we meerdere batterijen installeren? Houd rekening met een langere installatieduur.

Ismail El Yousfi
Ismail El Yousfi
05/01/2024
Anneke Eriks
Anneke Eriks
04/01/2024
De panelen werken goed
Frank Van Rootselaar
Frank Van Rootselaar
19/10/2023
Zeer tevreden met de groene formule. Vandaag vakkundig panelen laten plaatsen. Netjes gewerkt en kwalitatief geplaatst. Netjes in contact.
Jonathan de Jong
Jonathan de Jong
05/10/2023
Zeer professionele en snelle service. Heb dit bedrijf al bij meerdere buren aanbevolen, zeker het overwegen waard!
Angela Borgts
Angela Borgts
19/09/2023
Heeft zonnepanelen geïnstalleerd. Professioneel, eerlijk, mooi werk geleverd. Zeer tevreden.
Dirk Jan Hertzberger
Dirk Jan Hertzberger
18/09/2023
Alex Lotgering
Alex Lotgering
02/08/2023
Met deze club kan je prima zaken doen. Geen man in the middle, duidelijke offerte met een scherpe kostprijs voor premium hardware en een nette installatie. In mijn geval zelfs maatwerk omdat, net als bij alle andere bedrijven die ik benaderd heb voor een offerte, hun "slimme software" aangaf dat ons dak slechts geschikt was voor 1 tot 4 pannelen. De Groene Formule kwam daarom gewoon even langs om het dak op te meten en heeft een week of 2 later vrij eenvoudig en netjes 12 pannelen kunnen plaatsen. De meter staat op 0. Gewoon top dus. Echt een aanrader.
Paula van den Berg
Paula van den Berg
21/07/2023
Woensdag 21 juni las ik de aansprekende editorial over Groene Formule in de Soester Courant en 15 juli zijn zes zonnepanelen geplaatst en in werking gezet! Plaatsing ruim binnen de beloofde termijn van 6 weken maar belangrijker nog: de belofte van persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant en goede communicatie is ruimschoots waargemaakt. Ik ben realistisch en op maat geadviseerd en de installatie is vervolgens goed voorbereid. Het team dat de panelen heeft gemonteerd bestond uit drie professionals en de installatie verliep efficiënt en vlot. Duidelijke meerwaarde was ook dat de aanmelding als energieleverancier is verzorgd en de installatie van een inductiekookplaat gelijktijdig kon plaatsvinden. Laatstgenoemde installatie is ook vlekkeloos verlopen. Kortom: ik ben heel tevreden over de dienstverlening en beveel Groene Formule van harte aan, met dank aan het hele team!
Mert Bacaksiz
Mert Bacaksiz
21/07/2023
16 Panelen geleverd gekregen binnen 4 weken. Aardige en Professionele installateurs. Zowel platdak als op het schuinedak. Bedankt voor jullie prachtige werk heren.
David Van der horst
David Van der horst
12/07/2023
Fijne service, aardige installateurs en snel geleverd. Ik raad Groene Formule zeker aan bij mijn vrienden en familie.