Thuisbatterij

Onze experts maken graag vrijblijvend een plan op maat waarmee je direct begint met besparen. 

Snel een offerte ontvangen?

Liever eerst vrijblijvend advies?

Maak maximaal gebruik
van je zonne-energie

De slimste oplossing van het moment

Slim gebruik maken van je opgewekte energie doe je met een thuisbatterij. Een thuisbatterij slaat jouw opgewekte zonne-energie op, zodat je deze kunt gebruiken op het moment dat je het nodig hebt.

Onafhankelijk en voorbereid

Met een thuisbatterij ben je niet langer afhankelijk van de beleidsbepalers en blijf je de baas over jouw energie. Wees voorbereid op de afschaffing van de salderingsregeling vanaf 2027.

Binnen 2 weken veilig geïnstalleerd

Onze gecertificeerde monteurs komen binnen 2 weken jouw thuisbatterij installeren. Binnen één dag profiteer je al van optimaal klimaatcomfort.

Jouw batterij specialist
Cengiz

Uitstekende materialen,
uitstekende tarieven

Besparen en verduurzamen

Volledige controle

Een thuisbatterij verlaagt energiekosten en bevordert duurzaamheid door overtollige zonne-energie op te slaan voor later gebruik. Dit vermindert afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verlaagt energierekeningen. Bovendien biedt het een betrouwbare stroomvoorziening tijdens stroomuitval, wat zowel financieel aantrekkelijk als milieuvriendelijk is.

Perfect in combinatie met zonnepanelen

Een thuisbatterij slaat overtollige zonne-energie op voor gebruik tijdens periodes zonder zonlicht, waardoor de efficiëntie en het rendement van zonnepanelen worden gemaximaliseerd.

Referenties