Over ons

Een ambitieus team van zonne-energie experts

Bij Groene Formule geloven we in de kracht van de zon. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. Als toegewijde pioniers op het gebied van duurzame energie streven we ernaar om de transitie naar groene energie simpel, betaalbaar en betrouwbaar te maken voor heel Nederland.

De oprichters van Groene Formule begonnen ooit als installateurs. Na jarenlang zelf op het dak te hebben gestaan, besloten zij de krachten te bundelen en gezamenlijk een stap naar een groenere wereld te zetten. Met een unieke formule, gebaseerd op de kernwaarden van het bedrijf, is Groene Formule opgebouwd en in slechts enkele jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied van duurzaamheidsoplossingen.

Onze missie is helder: Groene Formule wil een duurzame toekomst verwezenlijken door de kracht van de zon te benutten. Met onze hoogwaardige zonne-energiesystemen helpen we particulieren en bedrijven om onafhankelijker te worden en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere wereld.

Groene Formule streeft ernaar om voorop te lopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd profiteren van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen op de markt.

Ismail El Yousfi
Ismail El Yousfi
05/01/2024
Anneke Eriks
Anneke Eriks
04/01/2024
De panelen werken goed
Frank Van Rootselaar
Frank Van Rootselaar
19/10/2023
Zeer tevreden met de groene formule. Vandaag vakkundig panelen laten plaatsen. Netjes gewerkt en kwalitatief geplaatst. Netjes in contact.
Jonathan de Jong
Jonathan de Jong
05/10/2023
Zeer professionele en snelle service. Heb dit bedrijf al bij meerdere buren aanbevolen, zeker het overwegen waard!
Angela Borgts
Angela Borgts
19/09/2023
Heeft zonnepanelen geïnstalleerd. Professioneel, eerlijk, mooi werk geleverd. Zeer tevreden.
Dirk Jan Hertzberger
Dirk Jan Hertzberger
18/09/2023
Alex Lotgering
Alex Lotgering
02/08/2023
Met deze club kan je prima zaken doen. Geen man in the middle, duidelijke offerte met een scherpe kostprijs voor premium hardware en een nette installatie. In mijn geval zelfs maatwerk omdat, net als bij alle andere bedrijven die ik benaderd heb voor een offerte, hun "slimme software" aangaf dat ons dak slechts geschikt was voor 1 tot 4 pannelen. De Groene Formule kwam daarom gewoon even langs om het dak op te meten en heeft een week of 2 later vrij eenvoudig en netjes 12 pannelen kunnen plaatsen. De meter staat op 0. Gewoon top dus. Echt een aanrader.
Paula van den Berg
Paula van den Berg
21/07/2023
Woensdag 21 juni las ik de aansprekende editorial over Groene Formule in de Soester Courant en 15 juli zijn zes zonnepanelen geplaatst en in werking gezet! Plaatsing ruim binnen de beloofde termijn van 6 weken maar belangrijker nog: de belofte van persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant en goede communicatie is ruimschoots waargemaakt. Ik ben realistisch en op maat geadviseerd en de installatie is vervolgens goed voorbereid. Het team dat de panelen heeft gemonteerd bestond uit drie professionals en de installatie verliep efficiënt en vlot. Duidelijke meerwaarde was ook dat de aanmelding als energieleverancier is verzorgd en de installatie van een inductiekookplaat gelijktijdig kon plaatsvinden. Laatstgenoemde installatie is ook vlekkeloos verlopen. Kortom: ik ben heel tevreden over de dienstverlening en beveel Groene Formule van harte aan, met dank aan het hele team!
Mert Bacaksiz
Mert Bacaksiz
21/07/2023
16 Panelen geleverd gekregen binnen 4 weken. Aardige en Professionele installateurs. Zowel platdak als op het schuinedak. Bedankt voor jullie prachtige werk heren.
David Van der horst
David Van der horst
12/07/2023
Fijne service, aardige installateurs en snel geleverd. Ik raad Groene Formule zeker aan bij mijn vrienden en familie.