Slim laden met uw eigen laadpaal

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen met zeer goede garantievoorwaarden. 

Thuis verdienen met een slimme laadpaal van Wallbox

Met een eigen laadpaal van Wallbox heeft u de mogelijkheid om uw elektrische voertuig gemakkelijk op te laden op elk gewenst moment. U heeft eigen controle over uw laadbehoefte. De slimme laadoplossing van Wallbox zorgt ervoor dat uw auto thuis veilig en snel wordt opgeladen terwijl elektriciteitskosten worden verlaagd.

Krijg toegang tot uw oplaadgegevens via de MyWallbox app op uw telefoon of smartwatch en gebruik uw oplaadinzichten om efficiënter te laden.

Het is niet zomaar een elektrisch apparaat. Wallbox laders zijn net zo mooi als functioneel.

Profiteer van lage elektriciteitsprijzen tijdens daluren. Plan het opladen en bespaar geld terwijl u slaapt.

Laadpaal offerte

WallBox Pulsar Plus 22kW

Hangend model, 7m kabel

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €1.249,-

Wallbox Pulsar Pro 22kW

Hangend model, 7m kabel

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €1.699,-

Wallbox Pulsar Max 22kW

Hangend model, 7m kabel

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €1.499,-

Wallbox Copper Business 22kW

Staand model, 7m kabel

All-in tarief incl. installatie

Vanaf €1.999,-

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een laadpaal?

De laadpaal wordt bij u thuis geïnstalleerd. U kunt vervolgens gemakkelijk uw auto opladen. De laadpaal wordt netjes aangesloten op uw meterkast.

Dit is met name afhankelijk van uw meterkast. Heeft u een 1-fase aansluiting, dan kunnen wij maximaal een 11kWh laadpaal aansluiten. Indien er sprake is van een 3-fase meterkast, kan dit een 22kWh laadpaal zijn. Wij kijken graag met u mee naar een oplossing die bij u past.

Het doel van loadbalancing is het optimaliseren van rendement en capaciteit. Hiermee voorkomt u overbelasting in uw stroomnetwerk.

Wilt u gebruik maken van een laadpas, bijvoorbeeld omdat u het opladen voor zakelijke doeleinden wilt registreren? Bij specifieke modellen is het mogelijk een laadpas te gebruiken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Ook zonder zonnepanelen is de laadpaal dus interessant. U betaald minder per kWh dan dat u doet bij een laadpaal bij u in de straat. Echter, wanneer u uw eigen opgewekte stroom kunt gebruiken bent u natuurlijk het goedkoopst uit. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De installatie gaat in negen van de tien gevallen probleemloos en snel. Binnen een halve dag kunt u al gebruik maken van uw laadpaal. Let op; heeft u een bijzondere woning of een groter bedrijfspand, of komen we meerdere laadpalen installeren? Houd rekening met een langere installatieduur.

Ismail El Yousfi
Ismail El Yousfi
05/01/2024
Anneke Eriks
Anneke Eriks
04/01/2024
De panelen werken goed
Frank Van Rootselaar
Frank Van Rootselaar
19/10/2023
Zeer tevreden met de groene formule. Vandaag vakkundig panelen laten plaatsen. Netjes gewerkt en kwalitatief geplaatst. Netjes in contact.
Jonathan de Jong
Jonathan de Jong
05/10/2023
Zeer professionele en snelle service. Heb dit bedrijf al bij meerdere buren aanbevolen, zeker het overwegen waard!
Angela Borgts
Angela Borgts
19/09/2023
Heeft zonnepanelen geïnstalleerd. Professioneel, eerlijk, mooi werk geleverd. Zeer tevreden.
Dirk Jan Hertzberger
Dirk Jan Hertzberger
18/09/2023
Alex Lotgering
Alex Lotgering
02/08/2023
Met deze club kan je prima zaken doen. Geen man in the middle, duidelijke offerte met een scherpe kostprijs voor premium hardware en een nette installatie. In mijn geval zelfs maatwerk omdat, net als bij alle andere bedrijven die ik benaderd heb voor een offerte, hun "slimme software" aangaf dat ons dak slechts geschikt was voor 1 tot 4 pannelen. De Groene Formule kwam daarom gewoon even langs om het dak op te meten en heeft een week of 2 later vrij eenvoudig en netjes 12 pannelen kunnen plaatsen. De meter staat op 0. Gewoon top dus. Echt een aanrader.
Paula van den Berg
Paula van den Berg
21/07/2023
Woensdag 21 juni las ik de aansprekende editorial over Groene Formule in de Soester Courant en 15 juli zijn zes zonnepanelen geplaatst en in werking gezet! Plaatsing ruim binnen de beloofde termijn van 6 weken maar belangrijker nog: de belofte van persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant en goede communicatie is ruimschoots waargemaakt. Ik ben realistisch en op maat geadviseerd en de installatie is vervolgens goed voorbereid. Het team dat de panelen heeft gemonteerd bestond uit drie professionals en de installatie verliep efficiënt en vlot. Duidelijke meerwaarde was ook dat de aanmelding als energieleverancier is verzorgd en de installatie van een inductiekookplaat gelijktijdig kon plaatsvinden. Laatstgenoemde installatie is ook vlekkeloos verlopen. Kortom: ik ben heel tevreden over de dienstverlening en beveel Groene Formule van harte aan, met dank aan het hele team!
Mert Bacaksiz
Mert Bacaksiz
21/07/2023
16 Panelen geleverd gekregen binnen 4 weken. Aardige en Professionele installateurs. Zowel platdak als op het schuinedak. Bedankt voor jullie prachtige werk heren.
David Van der horst
David Van der horst
12/07/2023
Fijne service, aardige installateurs en snel geleverd. Ik raad Groene Formule zeker aan bij mijn vrienden en familie.