Hoe werkt een schouw?

Goed voorbereid

Schouwen

Wat is een schouw?

Een schouw is een afspraak om de situatie op locatie te bekijken. Tijdens een schouw kijken we naar de woning of het pand, leggen we uit hoe de installatie zal verlopen en is er ruimte om vragen te beantwoorden.

We bekijken de meterkast, eventuele kruipruimte, overleggen over een kabeltraject en bekijken waar we eventueel een omvormer/binnen- en buitenunit/boiler kunnen plaatsen.

Inplannen afspraak

Naar aanleiding van een offerteaanvraag en/of adviesgesprek bepaalt jouw persoonlijke adviseur of er een schouw nodig is in jouw situatie. Als dit nodig blijkt te zijn, plannen we een geschikt moment om langs te komen.

Voorbereiding

Zodra de schouw is ingepland, bereid ons team zich voor op de afspraak. We analyseren de wensen, de woning of het pand en de kenmerken. Op basis van de reeds bekende informatie stellen we een plan op. Tijdens de schouw zullen we de haalbaarheid van dit plan verifiëren.

Dag van de schouw

Op de afgesproken dag komt één van onze adviseurs bij je langs om de schouw uit te voeren. De schouw neemt normaal gesproken ongeveer een half uur van je tijd in beslag. De schouw is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Definitieve offerte

Nadat de schouw is uitgevoerd, het plan is besproken en de haalbaarheid is geverifieerd maken we een definitieve offerte voor je op. Indien je vragen hebt beantwoorden we die natuurlijk graag.

De installatie

Ben je akkoord met ons voorstel? Mooi! Samen gaan we voor Groen. Zodra de offerte is ondertekend plannen we binnen enkele weken de installatie(s) in. Benieuwd hoe de dag van installatie eruit ziet? Klik hier.